Insig

Als model dat zijn tijd ver vooruit was, is de klassieke Citroën TA echt de voorloper van de moderne personenauto. Dit was de eerste auto die Citroën in serie produceerde met een voorwielaandrijving en zelfdragend carrosserie, twee elementen die vandaag de dag nog steeds veelvuldig worden toegepast in moderne auto’s. Door deze seriële productie zijn onderdelen voor de Traction Avant nog steeds goed te verkrijgen. Zodoende zijn veel van deze klassieke auto’s nog steeds op de weg te vinden, waar ze vandaag de dag voornamelijk dienst doen als trouwauto. Heeft u ook een Traction Avant die aan nieuwe onderdelen toe is? Lees dan snel verder!

Weer de weg op dankzij gekeurde onderdelen

In de online shop van José Franssen vindt u onderdelen voor de Traction Avant om te kopen die voorzien zijn van het Parts Industries-keurmerk. Dit garandeert dat de bouwkwaliteit van de onderdelen vergelijkbaar is met die van de oorspronkelijke onderdelen. Criteria zoals pasvorm, materiaalkeuze en bescherming worden hiervoor getoetst. Uiteraard worden moderne technologische innovaties waarmee de kwaliteit van de onderdelen verbeterd kan worden in de nieuwe onderdelen verwerkt. Zo vindt u in deze webshop onderdelen voor uw Citroën Traction Avant zoals luchtfilters, banden en een uitlaat, allen gemoderniseerd om mee te kunnen komen in het nieuwe rijden. Let u er vooral op dat u het luchtfilter van uw Citroën TA frequent controleert en waar nodig vervangt. Met een goed reinigende luchtfilter houdt u uw motor gezond door deze het juiste mengsel van brandstof en lucht te voeden. Hierdoor rijdt uw auto soepel en prettig. Wel zo fijn, nietwaar?

In het assortiment van deze specialist vindt u wat u zoekt

Een klassieke Citroën met nieuwe onderdelen voorzien is een echte droom voor iedere autofanaat. Bezoek direct de online shop van José Franssen om het brede scala aan opties te doorlopen. Zij bieden meer dan enkel onderdelen voor de Traction Avant. Ook voor andere klassieke Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY kunnen zij een perfect vervangend onderdeel regelen. Bij José Franssen koopt u altijd kwaliteitsmaterialen voor auto-onderhoud voor een scherpe prijs. Uw historische Citroën oldtimer blijft met hun onderdelen zo lang mogelijk op de weg. Ideaal toch?

Insig

De speciale rijschool in Almelo is gebrand op een rijbewijs laten behalen door de leerlingen in een korte periode, maar wel op een veilige manier. Wat een uitdaging! Maar dat kan jij zeker! De rijschool in Almelo gelooft in je en wil je graag begeleiden met dit onwijs leuke traject. Het is niet alleen maar een verplichting om je rijbewijs te gaan halen, maar vaak wordt het ook gezien als een heel leuke manier om je volwassener te maken of om je te verbeteren op een bepaald vlak. De lessen van de rijschool in Almelo zijn altijd een feestje, maar wel serieus genoeg om op de weg te letten natuurlijk.  Op een gezellige en informele manier word je geleerd hoe je de auto het beste kunt besturen en hoe je moet deelnemen aan het verkeer op een juiste manier. 

Instructeurs

De rijschool in Almelo heeft zoveel leuke instructeurs in dienst, dat je zeker weet dat je een leuke tijd tegemoet gaat. Naast dat het heel leuk is om de rijlessen bij de rijschool in Almelo te nemen is het ook een manier om jezelf een stuk onafhankelijker te maken. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van andere manieren van vervoeren. Denk aan het reizen met het openbaar vervoer, waar je soms wel meer dan twee uren aan het reizen bent, terwijl je met de auto misschien maximaal veertig minuten bezig bent. Met de hulp van de rijschool in Almelo heb jij snel dat papiertje te pakken en kan jij zelf de weg op. 

Lessen

Je betaalt bij de rijschool in Almelo nooit te veel voor je rijles. Je betaalt namelijk achteraf en door middel van de pakketten die worden aangeboden kan jijzelf kiezen hoeveel lessen je wilt nemen voordat je wil gaan afrijden. Natuurlijk zal de instructeur je nog een advies geven naar aanleiding van een aantal lessen. Als je veel sneller leert dan de lessen die je wil nemen kan je beter wat minder lessen nemen, zodat je niet te veel betaalt.Insig

Er bestaan maar weinig oldtimers die zo klassiek zijn als de alom bekende Citroën Traction Avant. Deze karakteristieke auto is op veel manieren de voorloper van de moderne auto, iets wat blijkt uit de vele beschikbare onderdelen vandaag de dag. Als de eerste in serie geproduceerde auto van Citroën met voorwielaandrijving zijn deze namelijk in overvloed gemaakt. De grote hoeveelheid onderdelen zorgt ervoor dat deze wagen ook vandaag de dag ook nog veelvuldig gebruikt kan worden, bijvoorbeeld als trouwauto.

Een Traction Avant in topstaat houden

Onderdelen voor uw Traction Avant kopen met het Parts Industries-keurmerk doet u bij José Franssen. Dit keurmerk biedt u de garantie dat de bouwkwaliteit van de onderdelen met de originele onderdelen vergelijkbaar is zodat de effectiviteit van de onderdelen altijd gewaarborgd blijft. Hiervoor toetst men op criteria zoals onder andere de pasvorm, het materiaal en de bescherming die het onderdeel biedt. Moderne innovaties worden uiteraard wel verwerkt om de onderdelen te verbeteren en te verduurzamen voor de moderne rijervaring. In de webshop van dit bedrijf vindt u vele onderdelen voor uw Citroën Traction Avant. Zo bieden zij luchtfilters, banden en een uitlaat, alle gemoderniseerd met de laatste innovaties om volledig mee te gaan in het rijden van nu. Het luchtfilter van uw Citroën TA moet zeker frequent worden bekeken. Een goed onderhouden luchtfilter zorgt ervoor dat de motor van uw oldtimer gezond blijft door het toedienen van het juiste brandstofmengsel. Zo blijft uw Traction Avant prima rijden en beleeft u er nog jarenlang plezier aan!

Bekijk direct het assortiment online

Een klassieke Citroën van nieuwe onderdelen voorzien, is een echte droom voor iedere autofanaat die deze klassieker in zijn of haar bezit heeft. Bezoek direct de online shop van José Franssen om het brede scala aan opties te doorlopen. Zij bieden meer dan enkel onderdelen voor de Traction Avant. Ook voor andere klassieke Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY kunnen zij een perfect vervangend onderdeel regelen. Bij José Franssen koopt u altijd kwaliteitsmaterialen voor auto-onderhoud voor een scherpe prijs. Uw historische Citroën oldtimer blijft dankzij hun onderdelen zo lang mogelijk op de weg. Ideaal toch?

Insig

Wat een bijzondere auto, De Mercedes Benz CLA, een wat men noemt een subcompacte executive auto die vanaf 2013 onderdeel uitmaakt van het Nederlandse wegennet. Dat Mercedes Benz CLA occasions gewild zijn, is een understatement van jewelste. Hoewel het zeker niet de goedkoopste occasions zijn, vinden ze steeds heel snel een nieuwe eigenaar.

4-deurs hatchback

De eerste generatie van de Mercedes Benz CLA was een 4-deurs hatchback die geproduceerd werd op basis van het platform dat gebruikt werd van de compacte W176 A-klasse en de W246 B-klasse 4-deurs coupé. In 2015 werd er met de Shooting Brake een nieuwe Mercedes Benz CLA gelanceerd, een fraaie stationwagon. De uitvoeringen in de Mercedes Benz CLA zijn ondertussen toe aan de tweede generatie, een auto die langer en breder is dan auto’s van de eerste generatie. De Mercedes Benz CLA was de eerste sedan die beschikte over vierwielaandrijving van Mercedes en ook de eerste auto met voorwielaandrijving die door de Duitse gigant naar de Amerikaanse markt werd gebracht. In het algemeen kan gesteld worden dat de CLA praktischer zijn dan de Mercedes in de A-klasse. Overigens werden in het eerste jaar dat de CLA op de markt kwam zo’n 100.000 van deze auto’s verkocht.

Pech onderweg

Ondanks dat de Mercedes Benz, ongeacht welk model dan ook, er om bekend staat uitermate betrouwbaar te zijn, kan het gebeuren dat je vroeg of laat eens pech hulp nodig hebt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Het is tegenwoordig niet nodig om een abonnement bij een dienstverlener af te sluiten want je kunt anno 2020 gebruik maken van RoadGuards. Dit is een collectief van ruim 800 monteurs, die het streven hebben om in geval van pech binnen dertig minuten bij je te zijn. Je betaalt vervolgens gewoon de kosten voor reparatie aan de monteur en vervolgt je weg.

Insig

De Yoshimura uitlaten zijn altijd een populaire uitlaat bij ons in de webshop. Het merk is natuurlijk een grote favoriet onder motorracefans en behoren de producten van deze Japanse fabrikant bij de beste van de wereld. Met hun bekende kwaliteit en brede assortiment is het de perfecte uitlaat wanneer u echt waar voor uw geld wil. We adviseren u graag of Yoshimura bij u past en welke einddemper u het beste kunt gebruiken voor uw motoren.

Yoshimura producten vindt u bij ons in de webshop

Bij ons in de webshop vindt u diverse Yoshimura producten. Alles met de erkende kwaliteit en innovatieve ontwikkeling waar het merk bekend om staat. Van einddempers met RVS en Endcap tot een Titanium Blue einddemper. Eenvoudig bij ons in de webshop te vinden en uiteraard geleverd met de juiste onderdelen en materialen waardoor u dit heel eenvoudig zelf kunt monteren. We geven u graag vrijblijvend advies over elke einddemper en uitlaat het beste bij u past, en kan dit heel eenvoudig al via de telefoon gedaan worden. Zo krijgt u de einddemper die het meest geschikt is voor uw motor.

Naast Yoshimura kunt u ook bij ons terecht voor andere bekende en onbekende merken, uiteraard alles met dezelfde uitstekende kwaliteit die u van ons gewend bent. Met ons diepe assortiment kunnen wij voor al uw motoren een geschikte uitlaat leveren. Van touring tot Cross, en van Oldtimers tot Minibikes. En hebben wij niet wat u zoekt? Laat het ons dan gerust weten en we zullen ons best doen om u alsnog van dienst te zijn.

Dit maakt het ook dat wij de nummer één in uitlaten zijn en u kunnen helpen bij het leveren van motorbenodigheden zoals kleding, accessoires en helmpen van voortreffelijke kwaliteit.