Nu de huizenmarkt het ene record na het andere aan het verbreken is en alles erg duur aan het worden is, is het misschien een idee om naar Limburg te verhuizen. Waarom? Omdat de huizen prijzen nog goedkoper zijn dan in de randstad. Waar je in Almere gemiddeld zo’n 350 duizend euro betaald voor een huis. Betaal je gemiddeld in Limburg zo’n 264 duizend euro. Dat is dus een groot verschil. Limburg is een van de mooiste plekken van Nederland met haar heuvels en groene natuur waan je, je met een beetje fantasie in Italië of Frankrijk. Limburg is steeds populairder aan het worden bij veel mensen en dit val ook vaker te zien in de migratie naar het zuiden. Lees hieronder verder!

Wat maakt Limburg zo aantrekkelijk

Limburg is de place to be als het gaat om veel natuur en de gastvrije mensen. Waar vroeger de Limburgers afgetekend werden als nors en onvriendelijk is het door de jaren wel veranderd. Mensen zijn blij als je komt en je laat zien in het prachtige zuiden. Ook zal je de natuur en de rust in Limburg overheerlijk vinden. Limburg is een plek waar je volledig tot rust kan komen en kan genieten van allerlei lekkernijen. Het mooie aan Limburg is ook dat je zo over de grens bent bij Duitsland en België. Zo kan je makkelijker reizen en goedkoper eten en tanken.

Verhuisbus huren Sittard

Misschien ben je wel al van plan om naar het zuiden te verhuizen. Als dat op de planning staat dan kan je ook een verhuisbus huren in Sittard. Een verhuisbus uit Sittard is ideaal wanneer je grote spullen moet verhuizen. Zoals een bank, stoelen en tafels.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/verhuisbus-huren-sittard/

Insig

De automaatbak spoelen is een zeer goed onderhoudsproces. Tijdens dit proces wordt de olie in een automaat vervangen door verse olie met een reinigingsmiddel die al het vuil en slib uit de automaat haalt. Hierdoor gaat uw automaat beter presteren en ook langer mee. Er zijn nog meer voordelen van het spoelen van een automaatbak.

Efficiëntie

Als het om efficiëntie gaat dan is het spoelen van de automaatbak de beste optie. De spoeling duurt ongeveer 30 tot 90 minuten. Met de behandeling wordt 95% van de oude vervuilde olie vervangen door verse nieuwe olie. De gehele automaatbak wordt gereinigd, dus ook de koeler, leidingen, etc. 

Presteert beter

De versie nieuwe olie brengt veel voordelen met zich mee. Het zorgt ervoor dat er geen sprake is van overmatig slippen, waardoor er minder warmte wordt ontwikkeld binnen de automaat. Op zijn plaats zorgt dit weer voor beter schakelgedrag en ook een lager brandstofverbruik. Met het spoelen van uw automaatbak komt u zelfs nog dicht bij een automaat die functioneert als fabrieksnieuw.

Slijtage

Tijdens het rijden wordt de olie oud en vervuild, waardoor de opname van vocht en de viscositeit van de olie minder wordt. Daarnaast slijt de automaat ook tijdens het rijden. Hierdoor gaan er allemaal kleine deeltjes ijzer in de automaatbak zitten. Als de bak wordt gespoeld, zorgt dit ervoor dat al het vuil en de ijzerdeeltjes worden verwijderd en de oude olie wordt vervangen. De slijtage neemt dan een stuk af. 

Verkleint het risico

De automaat is natuurlijk een belangrijk deel van de auto. Er kunnen klachten ontstaan en deze zijn ongewenst. Door het spoelen van de automaatbak wordt dit risico vele malen minder. Als u al problemen ervaart, kunt u deze verhelpen door de automaatbak te spoelen. Als u niet regelmatig spoelt, kan dit voor ernstige klachten zorgen. 

Professioneel

De behandeling wordt natuurlijk door echte professional uitgevoerd. Zo krijgt u de beste service en resultaat en de kleinste kans op complicaties. In het kort, het spoelen van uw automaatbak heeft heel veel voordelen en zorgt voor het beste resultaat. Nadelen zijn er dus eigenlijk niet.

 

Insig

De geschiedenis van Renault start in 1898. Daarmee is het een van de oudste automerken. Een verhaal van grote successen maar ook serieuze tegenvallers.

Geschiedenis

In 1898 verrast de 21-jarige Louis Renault zijn vrienden door op te dagen in een zelfgebouwde auto die hij Type A Voiturette noemt. Een jaar later wordt het voertuig voor het eerst getoond op het tweede internationale autosalon van Parijs.

Daarna gaat het snel. Hij rijdt onder grote belangstelling zonder problemen de Rue Lepic  (13% hellingsgraad) naar boven in Montmartre. Dit levert hem prompt twaalf bestellingen op.

Reeds voor de Eerste Wereldoorlog kent Renault een enorm succes. De meeste gemotoriseerde taxi’s van Parijs, Londen en ook Tokyo komen van Renault. Billancourt in Parijs wordt de industriële thuishaven van het merk.

Innovaties

Renault staat bekend om een aantal vernieuwingen. Zo bracht Louis Renault in 1899 meteen al een revolutionair schakelsysteem zonder rijriem op de markt. In 1963 is de Renault 8 de eerste in massa geproduceerde auto met remschijven op vier wielen. In 1980 patenteert het bedrijf het eerste systeem voor remdistributie.

Modellen van nu

De 3 populairste Toyota-modellen zijn de Twingo, Clio en Captur. Via Renault Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

Twingo

In de jaren 90 gaat de eerste Renault Twingo in productie. Een kleine, schattige wagen die ‘twist’, ‘swingt’ en ‘tangoot’. Hij was bedoeld als de opvolger van de beroemde R4. Van de compacte stadsauto zijn inmiddels 4 miljoen exemplaren verkocht.

Gedurende zijn productieperiode kreeg de eerste Twingo Renault drie make-overs, maar het design werd daarbij niet ingrijpend aangepast. De volgende generaties werden sneller geïntroduceerd en verschenen in 2007 en 2014.

Een belangrijke wijziging ten opzichte van de eerste generatie is dat de motor naar de achterkant is verplaatst. Daarnaast is de in 2014 uitgekomen Renault Twingo opmerkelijk genoeg kleiner dan de voorgaande uitvoering. Zijn ronde koplampen begroeten de voorbijganger met een lach en de auto heeft dan vrolijk en ondeugend imago. Renault Twingo Private Lease behoort tot de voordeligste manieren om auto te rijden.

Clio

Renault Clio is een compacte hatchback die in 1990/1991 is geïntroduceerd als de vervanger van de populaire Renault 5. De Clio staat bekend als een zuinige auto. De Clio begon als een populaire stadsauto, maar werd in de loop der jaren steeds groter, ruimer en veiliger. Zowel in 1991 als in 2006 won de Clio de prijs ‘Auto van het Jaar’. 

Het nieuwste model van de Renault Clio verschilt met voorgaande generaties in meerdere opzichten. De Clio beschikt tegenwoordig over geïntegreerde technologieën in de vorm van rijhulpsystemen. De Renault Clio heeft zowel qua design als interieur en toepassing van technologieën de nodige veranderingen ondergaan. De stoelen zijn ergonomisch gevormd en bieden meer comfort dan ooit. Als het donker wordt, gaat het licht van de koplampen automatisch aan en mocht het regenen dan doen de ruitenwissers vanzelf hun werk. Met betrekking tot de veiligheid zijn er eveneens verbeteringen doorgevoerd ten aanzien van voorgaande modellen.

Renault Clio Private Lease is aantrekkelijk voor iedereen die een voordelig en zorgeloos een nieuwe Clio wil rijden.

Captur

De Renault Captur is een compacte 5-deurs crossover. De wagen is een kruising tussen een MPV en een SUV. De wagen is technisch verwant aan zijn broertje Renault Clio.

De eerste Renault Captur verschijnt in januari 2013. De Captur is een van de best verkopende modellen in zijn segment. Vooral in Nederland houden we van het speelse design en de hogere zit. Ook Renault Captur Private Lease is populair.

In 2019 lanceerde Renault de 2e generatie van de Captur, die groter is dan het vorige model. De nieuwe Renault Captur is gespierder, stoerder en volwassener. Het design is verder niet heel veel veranderd, maar door de langere wielbasis is er meer ruimte. Opvallend zijn de slanke achterlichten.

https://leaseauto.nl/private-lease/renault/

Insig

De gedachte aan chiptuning maakt automatisch het hoofd draaien met veel mensen die de vraag stellen: is Chip Tuning Bad voor je auto? Dit is een uitstekende vraag, maar het moet altijd worden beschouwd als een mogelijkheid. Wanneer je chip-tuning leest, zullen veel mensen onmiddellijk denken aan auto’s en NASCAR-racen. Ja, er is een beetje vaardigheid bij het uitvoeren van een auto op zijn hoogtepunt, maar dit is wat professionele tuners doen, ze afstemmen op auto’s, zodat ze beter kunnen presteren. Om de vraag te beantwoorden: is chip tuning slecht voor je auto?

 

Nou, het concept achter de chiptuning is eigenlijk heel eenvoudig. Door extra motoronderdelen zoals luchtfilters, brandstofpompen, uitlaatsystemen, enz. Te installeren, kunt u daadwerkelijk een voordeel krijgen ten opzichte van uw concurrenten. Door deze extra stroom te gebruiken, kunt u ook de hoeveelheid paardenkracht verhogen die uw auto genereert. Is dit echter echt mogelijk?

 

Het is een geldig argument dat het gebruik van turbochargers, uitlaatpijpen en andere toegevoegde motoronderdelen inderdaad uw elektrische winsten kunnen verhogen. Wat belangrijk is, is de verhouding van deze vermogenswinsten op de hoeveelheid brandstof die u gebruikt. In het verleden gebruikten de meeste tuners rechte havengasmotoren met turbochargers en verbrandden dan benzine om de stroomwinsten te creëren. Met de komst van hogere compressie kan meer brandstof tegelijkertijd worden verbrand om meer kracht te creëren, wat snellere auto’s betekende met minder brandstofefficiëntie.

Tegenwoordig wordt brandstof verbrand bij de hogere compressieverhoudingen om meer krachtwinsten te produceren en dit betekent betere prestaties van uw voertuig.

 

Een andere reden waarom sommige autoliefhebbers van mening zijn dat het niet goed is om chip-tuning te doen, is vanwege het verhoogde risico op schade aan de motor. Wanneer uw auto op een voorraadnelheid draait, als u tijdens dit proces per ongeluk een turbolader gooit, kijkt u naar ernstige schade aan de motor, evenals ernstige schade aan de katalysator. Dit is niet acceptabel, omdat uw auto mogelijk niet veilig is om te rijden terwijl een turbolader in beweging is. U voert ook het risico van beschadiging van het timingsysteem of de timingriemen als u niet voorzichtig bent.

 

Een ander gebied om te overwegen met chip-afstemming is of het de moeite waard is als u dezelfde resultaten krijgt die u van een ander type wijziging zou krijgen. De meeste mensen beweren dat elektronische besturingseenheden veel veiliger zijn wanneer ze worden gebruikt voor wijzigingen als ze helpen om het risico op het verbranden van de brandstof in de motor te beperken en te elimineren. Ze kunnen ook helpen bij het koelen van de motor tijdens het gebruik, wat het verder helpt om het veilig te houden. Deze chips hebben ook minder kans op de prestaties van de elektronische besturingseenheden, wat betekent dat u er betere prestaties van krijgt. Als de uitvoering er niet is, dan is het waarschijnlijk dat het met het verkeerde type chip doet.

 

Chip Tuning wordt vaak gezien als de gemakkelijke uitweg als het gaat om het wijzigen van de interne motorcomponenten van uw voertuig. Het is al jaren gedaan en veel mensen raken er nu een beetje verveeld. Het is niet zo veilig als eerder en het krijgt niet dezelfde goede resultaten die andere soorten modificaties kunnen geven. Als je een betere motorprestaties wilt krijgen, is het belangrijk dat je denkt aan alle risico’s die je zou kunnen nemen voordat je besluit om een van dit type sleutelen te doen.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance

Insig

Als model dat zijn tijd ver vooruit was, is de klassieke Citroën TA echt de voorloper van de moderne personenauto. Dit was de eerste auto die Citroën in serie produceerde met een voorwielaandrijving en zelfdragend carrosserie, twee elementen die vandaag de dag nog steeds veelvuldig worden toegepast in moderne auto’s. Door deze seriële productie zijn onderdelen voor de Traction Avant nog steeds goed te verkrijgen. Zodoende zijn veel van deze klassieke auto’s nog steeds op de weg te vinden, waar ze vandaag de dag voornamelijk dienst doen als trouwauto. Heeft u ook een Traction Avant die aan nieuwe onderdelen toe is? Lees dan snel verder!

Weer de weg op dankzij gekeurde onderdelen

In de online shop van José Franssen vindt u onderdelen voor de Traction Avant om te kopen die voorzien zijn van het Parts Industries-keurmerk. Dit garandeert dat de bouwkwaliteit van de onderdelen vergelijkbaar is met die van de oorspronkelijke onderdelen. Criteria zoals pasvorm, materiaalkeuze en bescherming worden hiervoor getoetst. Uiteraard worden moderne technologische innovaties waarmee de kwaliteit van de onderdelen verbeterd kan worden in de nieuwe onderdelen verwerkt. Zo vindt u in deze webshop onderdelen voor uw Citroën Traction Avant zoals luchtfilters, banden en een uitlaat, allen gemoderniseerd om mee te kunnen komen in het nieuwe rijden. Let u er vooral op dat u het luchtfilter van uw Citroën TA frequent controleert en waar nodig vervangt. Met een goed reinigende luchtfilter houdt u uw motor gezond door deze het juiste mengsel van brandstof en lucht te voeden. Hierdoor rijdt uw auto soepel en prettig. Wel zo fijn, nietwaar?

In het assortiment van deze specialist vindt u wat u zoekt

Een klassieke Citroën met nieuwe onderdelen voorzien is een echte droom voor iedere autofanaat. Bezoek direct de online shop van José Franssen om het brede scala aan opties te doorlopen. Zij bieden meer dan enkel onderdelen voor de Traction Avant. Ook voor andere klassieke Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY kunnen zij een perfect vervangend onderdeel regelen. Bij José Franssen koopt u altijd kwaliteitsmaterialen voor auto-onderhoud voor een scherpe prijs. Uw historische Citroën oldtimer blijft met hun onderdelen zo lang mogelijk op de weg. Ideaal toch?

Insig

De speciale rijschool in Almelo is gebrand op een rijbewijs laten behalen door de leerlingen in een korte periode, maar wel op een veilige manier. Wat een uitdaging! Maar dat kan jij zeker! De rijschool in Almelo gelooft in je en wil je graag begeleiden met dit onwijs leuke traject. Het is niet alleen maar een verplichting om je rijbewijs te gaan halen, maar vaak wordt het ook gezien als een heel leuke manier om je volwassener te maken of om je te verbeteren op een bepaald vlak. De lessen van de rijschool in Almelo zijn altijd een feestje, maar wel serieus genoeg om op de weg te letten natuurlijk.  Op een gezellige en informele manier word je geleerd hoe je de auto het beste kunt besturen en hoe je moet deelnemen aan het verkeer op een juiste manier. 

Instructeurs

De rijschool in Almelo heeft zoveel leuke instructeurs in dienst, dat je zeker weet dat je een leuke tijd tegemoet gaat. Naast dat het heel leuk is om de rijlessen bij de rijschool in Almelo te nemen is het ook een manier om jezelf een stuk onafhankelijker te maken. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van andere manieren van vervoeren. Denk aan het reizen met het openbaar vervoer, waar je soms wel meer dan twee uren aan het reizen bent, terwijl je met de auto misschien maximaal veertig minuten bezig bent. Met de hulp van de rijschool in Almelo heb jij snel dat papiertje te pakken en kan jij zelf de weg op. 

Lessen

Je betaalt bij de rijschool in Almelo nooit te veel voor je rijles. Je betaalt namelijk achteraf en door middel van de pakketten die worden aangeboden kan jijzelf kiezen hoeveel lessen je wilt nemen voordat je wil gaan afrijden. Natuurlijk zal de instructeur je nog een advies geven naar aanleiding van een aantal lessen. Als je veel sneller leert dan de lessen die je wil nemen kan je beter wat minder lessen nemen, zodat je niet te veel betaalt.Insig

Er bestaan maar weinig oldtimers die zo klassiek zijn als de alom bekende Citroën Traction Avant. Deze karakteristieke auto is op veel manieren de voorloper van de moderne auto, iets wat blijkt uit de vele beschikbare onderdelen vandaag de dag. Als de eerste in serie geproduceerde auto van Citroën met voorwielaandrijving zijn deze namelijk in overvloed gemaakt. De grote hoeveelheid onderdelen zorgt ervoor dat deze wagen ook vandaag de dag ook nog veelvuldig gebruikt kan worden, bijvoorbeeld als trouwauto.

Een Traction Avant in topstaat houden

Onderdelen voor uw Traction Avant kopen met het Parts Industries-keurmerk doet u bij José Franssen. Dit keurmerk biedt u de garantie dat de bouwkwaliteit van de onderdelen met de originele onderdelen vergelijkbaar is zodat de effectiviteit van de onderdelen altijd gewaarborgd blijft. Hiervoor toetst men op criteria zoals onder andere de pasvorm, het materiaal en de bescherming die het onderdeel biedt. Moderne innovaties worden uiteraard wel verwerkt om de onderdelen te verbeteren en te verduurzamen voor de moderne rijervaring. In de webshop van dit bedrijf vindt u vele onderdelen voor uw Citroën Traction Avant. Zo bieden zij luchtfilters, banden en een uitlaat, alle gemoderniseerd met de laatste innovaties om volledig mee te gaan in het rijden van nu. Het luchtfilter van uw Citroën TA moet zeker frequent worden bekeken. Een goed onderhouden luchtfilter zorgt ervoor dat de motor van uw oldtimer gezond blijft door het toedienen van het juiste brandstofmengsel. Zo blijft uw Traction Avant prima rijden en beleeft u er nog jarenlang plezier aan!

Bekijk direct het assortiment online

Een klassieke Citroën van nieuwe onderdelen voorzien, is een echte droom voor iedere autofanaat die deze klassieker in zijn of haar bezit heeft. Bezoek direct de online shop van José Franssen om het brede scala aan opties te doorlopen. Zij bieden meer dan enkel onderdelen voor de Traction Avant. Ook voor andere klassieke Citroën-modellen zoals de 2CV, DS en de HY kunnen zij een perfect vervangend onderdeel regelen. Bij José Franssen koopt u altijd kwaliteitsmaterialen voor auto-onderhoud voor een scherpe prijs. Uw historische Citroën oldtimer blijft dankzij hun onderdelen zo lang mogelijk op de weg. Ideaal toch?

Insig

Wat een bijzondere auto, De Mercedes Benz CLA, een wat men noemt een subcompacte executive auto die vanaf 2013 onderdeel uitmaakt van het Nederlandse wegennet. Dat Mercedes Benz CLA occasions gewild zijn, is een understatement van jewelste. Hoewel het zeker niet de goedkoopste occasions zijn, vinden ze steeds heel snel een nieuwe eigenaar.

4-deurs hatchback

De eerste generatie van de Mercedes Benz CLA was een 4-deurs hatchback die geproduceerd werd op basis van het platform dat gebruikt werd van de compacte W176 A-klasse en de W246 B-klasse 4-deurs coupé. In 2015 werd er met de Shooting Brake een nieuwe Mercedes Benz CLA gelanceerd, een fraaie stationwagon. De uitvoeringen in de Mercedes Benz CLA zijn ondertussen toe aan de tweede generatie, een auto die langer en breder is dan auto’s van de eerste generatie. De Mercedes Benz CLA was de eerste sedan die beschikte over vierwielaandrijving van Mercedes en ook de eerste auto met voorwielaandrijving die door de Duitse gigant naar de Amerikaanse markt werd gebracht. In het algemeen kan gesteld worden dat de CLA praktischer zijn dan de Mercedes in de A-klasse. Overigens werden in het eerste jaar dat de CLA op de markt kwam zo’n 100.000 van deze auto’s verkocht.

Pech onderweg

Ondanks dat de Mercedes Benz, ongeacht welk model dan ook, er om bekend staat uitermate betrouwbaar te zijn, kan het gebeuren dat je vroeg of laat eens pech hulp nodig hebt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Het is tegenwoordig niet nodig om een abonnement bij een dienstverlener af te sluiten want je kunt anno 2020 gebruik maken van RoadGuards. Dit is een collectief van ruim 800 monteurs, die het streven hebben om in geval van pech binnen dertig minuten bij je te zijn. Je betaalt vervolgens gewoon de kosten voor reparatie aan de monteur en vervolgt je weg.

Insig

De Yoshimura uitlaten zijn altijd een populaire uitlaat bij ons in de webshop. Het merk is natuurlijk een grote favoriet onder motorracefans en behoren de producten van deze Japanse fabrikant bij de beste van de wereld. Met hun bekende kwaliteit en brede assortiment is het de perfecte uitlaat wanneer u echt waar voor uw geld wil. We adviseren u graag of Yoshimura bij u past en welke einddemper u het beste kunt gebruiken voor uw motoren.

Yoshimura producten vindt u bij ons in de webshop

Bij ons in de webshop vindt u diverse Yoshimura producten. Alles met de erkende kwaliteit en innovatieve ontwikkeling waar het merk bekend om staat. Van einddempers met RVS en Endcap tot een Titanium Blue einddemper. Eenvoudig bij ons in de webshop te vinden en uiteraard geleverd met de juiste onderdelen en materialen waardoor u dit heel eenvoudig zelf kunt monteren. We geven u graag vrijblijvend advies over elke einddemper en uitlaat het beste bij u past, en kan dit heel eenvoudig al via de telefoon gedaan worden. Zo krijgt u de einddemper die het meest geschikt is voor uw motor.

Naast Yoshimura kunt u ook bij ons terecht voor andere bekende en onbekende merken, uiteraard alles met dezelfde uitstekende kwaliteit die u van ons gewend bent. Met ons diepe assortiment kunnen wij voor al uw motoren een geschikte uitlaat leveren. Van touring tot Cross, en van Oldtimers tot Minibikes. En hebben wij niet wat u zoekt? Laat het ons dan gerust weten en we zullen ons best doen om u alsnog van dienst te zijn.

Dit maakt het ook dat wij de nummer één in uitlaten zijn en u kunnen helpen bij het leveren van motorbenodigheden zoals kleding, accessoires en helmpen van voortreffelijke kwaliteit.