Insig

Een bestelauto leasen, is dat niet gewoon de oplossing die je zoekt als ondernemer? Het is immers zo dat je op deze manier heel veel voordelen kunt boeken. Je weet bijvoorbeeld altijd precies waar je aan toe bent. Dit spreek je immers voorafgaand aan de lease met de leasemaatschappij af. Het gaat om een vast maandelijks bedrag gedurende de leaseperiode en daar zit vaak alles in behalve de brandstof. Zo weet je dus ook altijd zeker dat er direct hulp komt wanneer je met schade of andere problemen zit. Zoals er dus ook altijd vervangend vervoer voor je is.

Veel variatie met een bedrijfswagen leasen of een bedrijfsauto leasen 

Wat vooral belangrijk is om te weten is dat er veel variatie is op het gebied van bestelauto’s. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de kleinere combomodellen, maar ook de wat grotere minibusjes kunnen goed dienstdoen als bestelauto. Het hangt in grote mate samen met de werkzaamheden die je doet welke auto het best bij jou en jouw organisatie past. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheden die geboden worden met betrekking tot inbouw. Dit is immers bijvoorbeeld voor aannemers en bezorgdiensten een belangrijke factor die meeweegt. Hoe meer de auto kan worden ingericht naar eigen wensen, hoe beter dat eigenlijk is.

De leaseperiode

Het grote voordeel van het leasen van een auto is dat je aan het einde van elke periode weer nieuwe mogelijkheden hebt. Zo kan je dus bijvoorbeeld altijd aan het einde van het contract weer in een geheel nieuwe auto gaan rijden. Je kunt er echter ook voor kiezen om de periode te verlengen. Ook zijn er leasevormen waarbij een optie tot koop aan het einde van het contract geboden wordt. Welke vorm je ook kiest, je bent er in ieder geval altijd zeker van dat je niet te duur uit bent. Je hoeft immers geen volledige investering te doen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Insig

Je bedrijfswagen is het visitekaartje van je bedrijf. Als je ermee komt voorrijden zal een klant zijn conclusie trekken. Rijd je in een oude afgetrapte auto dan zal dit geen goede reclame zijn voor je onderneming. Een glanzende nieuwe bedrijfswagen leasen is dan ook een goede zet om reclame voor je bedrijf te maken. Je kunt een bedrijfswagen uiteraard laten voorzien van belettering. Je bedrijfsnaam, logo, telefoonnummer en website kun je op de auto laten zetten. Zo maak je ook als je onderweg bent reclame voor je bedrijf en dat kan heel goed extra klanten opleveren.

Geen zorgen meer over de kosten

Wanneer je ervoor kiest om je bedrijfswagen te leasen betaal je een vast bedrag per maand gedurende de overeengekomen contractperiode. Hoe lang die loopt bepaal je in overleg met de leasemaatschappij. Meestal loopt een leasecontract voor een bedrijfsauto wat langer dan voor een personenauto. Denk aan een gemiddelde looptijd van 4 jaar. Ook wordt vaak een hoger aantal kilometers afgesproken. Als je dagelijks op de weg zit red je het immer niet met 10.000 kilometer per jaar. Dan moet er soms wel een nulletje bij. Een kilometeroverschrijding wordt extra in rekening gebracht dus denk hier goed over na bij het afsluiten van het contract.

Heeft volkswagen caddy leasen ook nadelen?

Eigenlijk zijn er maar heel weinig nadelen aan leasen. Het enige nadeel is dat het formeel niet ‘jouw’ auto is. De leasemaatschappij blijft eigenaar. Maar verder voelt het voor veel mensen die een bedrijfswagen leasen wel alsof het hun eigen auto is. Hij wordt net zo gekoesterd en gepoetst als wanneer ze hem zelf hadden gekocht. En waarom ook niet, het is en blijft het visitekaartje van je bedrijf en daar ben je zuinig op. Want je visitekaartje bepaalt het beeld dat klanten en mogelijk toekomstige klanten van je hebben als ondernemer.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Insig

Ben je net gestart als zzp’er? Dan heb je behoorlijk wat dingen om te regelen. Je moet je inschrijven bij de Kamer van Koophandel, een zakelijke rekening openen, je website in orde maken, visitekaartjes laten drukken en waarschijnlijk ook nog werkruimte regelen. Om maar een paar dingen te noemen. Heb je voor het uitoefenen van je werk ook vervoer nodig? Dan komt er ook nog eens de vraag bij hoe je aan een auto komt. Voor wie geen kapitaal heeft om zelf een nieuwe auto te kopen is zakelijk leasen zzp oplossing nummer 1. 

Voordelen van zakelijk leasen voor zzp’ers

Als beginnend ondernemer wordt je overspoeld met noodzakelijke investeringen. Van inschrijvingskosten bij de KvK tot een hostingpakket. En van een nieuwe computer tot misschien wel bedrijfshuisvesting. Als zzp’er heb je dan weliswaar geen personeelskosten, maar de overige uitgaven kunnen toch een flink gat slaan in je beschikbare financiën. Gelukkig brengt zakelijk leasen zzp’ers heel veel voordelen. Zo blijft bij operational lease de auto eigendom van de leasemaatschappij en komt dus niet op jouw balans. Daarnaast hoef je zelf niet ineens een grote investering te doen en weet je precies wat je iedere maand aan kosten kwijt bent. Wel zo overzichtelijk.

Bijtelling bij privégebruik

Dat zakelijk leasen zzp’ers veel geld kan besparen, is wel duidelijk. Maar gelukkig wil een auto van de zaak niet zeggen, dat je hem niet privé kunt gebruiken. Je moet alleen wel rekening houden met een fiscale bijtelling. Deze kosten heb je uiteraard niet als de auto jouw eigendom is, maar in dat geval draai je dan wel weer op voor alle extra kosten zoals reparaties, onderhoud en schade. Bovendien kun je alleen bij zakelijk leasen zzp voordelen gebruiken in je belastingaangifte zoals een startersaftrek en een investeringsaftrek. Vaak weegt een kleine bijtelling daar niet tegenop.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Als je thuis een wasmachine hebt en moet onderzoeken of deze nog wel goed werkt, kun je ervoor kiezen om een professional te laten komen naar je woning in Utrecht. Het is erg belangrijk dat je wel rekening houdt dat je dit door een echte witgoed reparateur laat doen. Je wilt toch niet dat je apparaten kortsluiten? Bel daarom direct met wasmachine reparatie (Utrecht). Ook als je van mening bent dat een nieuwe wasmachine kopen goedkoper is heb je het vaak mis. Want wasmachine reparaties zijn goedkoper dan je denkt, zo betaal je namelijk geen voorrijkosten en zijn de onderdelen die je direct bij de witgoed monteur kunt kopen erg betaalbaar.

In sommige gevallen is het wel zo dat je toch beter een nieuwe wasmachine kunt kopen, nadat de monteur de storingsdiagnose heeft uitgevoerd zal hij je eerlijk vertellen of de wasmachine repareren wel een verstandige keuzes is, bij https://www.wasmachineutrecht.nl ben je in ieder geval zeker van een eerlijke prijsopgave. Je wilt toch niet teveel betalen aan een oude wasmachine?

Waarom je toch voor witgoed reparatie Utrecht zou moeten kiezen?

Helaas komt het vaak voor, er zijn bedrijven die niet helemaal eerlijk werken hoge reparatiekosten in rekening brengen, bij dit bedrijf hoef je daar geen zorgen over te maken. De monteurs zijn ervaren experts en repareren

  • Wasmachines
  • Vaatwassers
  • Koelkasten en meer!

Als je direct contact wilt hebben met een monteur kun je gewoon het algemene telefoonnummer bellen, het bedrijf is goed bereikbaar en zal je snel te woord staan. Het enige wat je moet doen is naar de website gaan en het online formulier invullen, je zult binnen enkele uren telefonisch contact krijgen met een monteur die jou kan vertellen waar het probleem aan ligt en je gratis advies geven. 

Insig

Het prachtige eiland Curaçao biedt meer dan alleen prachtige stranden met een heldere azuurblauwe zee. Dit eiland is 444m2 groot, pakweg 3 x Tessel. Op Curaçao valt er voor iedereen genoeg leuks te beleven. Kies voor een ontspannen vakantie of avontuurlijke reis. Een auto geeft de mogelijkheid het hele eiland te verkennen. Op vakantie in Curaçao met de auto is ontzettend leuk voor iedereen. Bezoek Willemstad, de grotten van Hato of de bijzondere St. Willibrodus kerk. Parelwitte stranden zijn er overal te vinden. De mooiste baaien zijn er te vinden bij Piscadera en Westpunt. Geniet van een ontspannen vakantie in combinatie met avontuur of het bezoeken van culturele hoogstandjes. Voor duiken is Curaçao één van de meest geschikte locaties ter wereld. Op dit eiland zal men zich geen moment hoeven te vervelen. 

 Bezoek de bekendste stranden Port Marie, Casa Bau, Jan Thiel of Mambo in curacao met de auto. Ontspannen aan het strand zitten is leuk maar er valt veel meer te doen. Bezoek steden om uitgebreid te eten of te winkelen. In de nacht gaat het bruisende nachtleven tot in de late uurtjes door. Geniet van de leukste en gezelligste plaatsen om op stap te gaan. Een vakantie met een auto is erg gemakkelijk. Een auto huren kan al erg voordelig in Curaçao. De bekendste plaats van Curaçao is het kleurrijke Willemstad. De bekendste stadswijken zijn Ostrobanda en Punda. Deze wijken zijn aan elkaar verbonden door de Pontjesbrug. Punda is een autovrij deel waar erg goed kan worden gewinkeld. Geniet van de meest authentieke en bijzondere locaties. Otrabanda is een prachtig deel van Willemstad dat heel anders is als Punda. Hier zijn veel meer kleine straatjes en steegjes te vinden. Bezoek hier het plein Plaza Brion, Fort Fifford of Kura Hulanda Museum.

Insig

De afgelopen 20 jaar is het aantal dodelijke auto ongelukken in Nederland gehalveerd. Dit komt doordat de technologie op alle vlakken aanzienlijk snel ontwikkeld. Zo zijn er ook veel manieren bedacht wat het besturen van een auto makkelijker maakt. In dit artikel worden 2 van deze tools besproken.

Vaak sta je er niet bij stil als je gaat autorijden dat dit veel van je vraagt. Dit leidt dan ook vaak tot gevolgen. Tijdens het autorijden moet je op alles om je heen opletten en veel taken tegelijk uitvoeren. Om een van deze taken uit handen te nemen is cruise control verzonnen. Dit is een snelheidsregelaar. Bijvoorbeeld als je op de snelweg rijdt kun je met een knop de cruise control aanzetten en dan blijft de auto rijden in een constante snelheid zonder dat het gaspedaal voortdurend moet worden ingedrukt. Dit zorgt ervoor dat de bestuurder iets meer kan ontspannen en meer aandacht heeft om op te letten wat de andere weggebruikers om zich heen aan het doen zijn. Ook bestaat er adaptieve cruise control. Dit is eenzelfde systeem, alleen bijkomend wordt de snelheid van de auto aangepast aan de snelheid van de voorgaande auto.

Bij eerder genoemde ontwikkelingen hoort ook de achteruitrijcamera. Zoals het woord al duidelijk maakt is dit een camera die wordt gebruikt bij het achteruit rijden. Bijvoorbeeld bij inparkeren is het in sommige omgevingen lastig om precies te zien wat er achter de auto allemaal aanwezig is. De camera filmt de situatie aan de achterkant van de auto en geeft dit weer op een schermpje op het dashboard. Dit vergroot het zicht van de bestuurder enorm. Zo kunnen er minder ongelukken plaatsvinden doordat de bestuurder bijvoorbeeld ineens een aankomende fietser aan kan zien komen doordat hij een duidelijk beeld van de omgeving heeft. De achteruitrijcamera monteren is niet lastig. Het kan op elk voertuig op elke plaats worden bevestigd.

Dus schroom niet om gebruik te maken van deze handige tools, want het zorgt voor een hoop gemak achter het stuur.

 

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Insig

Hoe ziet de km registratie er voor medewerkers uit? Als je een onderneming hebt, dan kan het zijn dat je medewerkers een auto van de zaak of een bedrijfswagen hebben omdat ze vaak naar afspraken moeten gaan. In dat geval zullen zij de km registratie bij moeten houden. Deze informatie is voor jou ook van belang, aangezien jij daar ook deels verantwoordelijk voor bent als werkgever. Voor de km registratie kun je meerdere methoden en systemen gebruiken. Uiteraard laat je iedereen met hetzelfde systeem of met dezelfde methode werken om de kans op fouten zoveel mogelijk te verkleinen. Als je veel medewerkers hebt, dan wordt de kans op fouten automatisch groter. Je kan dus het beste kiezen voor een systeem of voor een app. Het fijne van zo’n systeem of app is dat de gegevens automatisch bijgehouden worden en dat een systeem of app erg nauwkeurig is. De kans op fouten is dus vrijwel nihil. Ook bespaart zo’n systeem of app erg veel tijd. De medewerkers hoeven dan niet zelf de km registratie uit te voeren, maar zij hoeven daar helemaal niet over na te denken en ze hoeven er geen tijd aan te besteden. Zo hebben zij meer tijd om zich op hun werk te richten. 

Welke bedrijven kiezen ervoor om met de km registratie te werken?

Alle bedrijven die medewerkers een auto van de zaak geven of laten rijden in een bedrijfswagen zullen gebruik moeten maken van de km registratie. Dit is niet alleen een verplichting van de Belastingdienst, maar je kan ook zien of medewerkers geen onterecht gebruik maken van een bedrijfswagen. Er is namelijk altijd een kleine kans dat een medewerker de auto van de zaak niet alleen gebruikt voor zakelijke afspraken, maar ook voor privézaken. Als jij als werkgever geen bijtelling betaalt voor de bedrijfswagen of auto, dan zal jij een fikse boete moeten betalen. Daarnaast voorkomt de km registratie dat een medewerker meer kilometers opschrijft dan dat hij of zij daadwerkelijk gereden heeft. Jij als werkgever zal namelijk de brandstof of de reiskosten betalen. Je wil natuurlijk  niet dat je meer geld betaalt dan waar de medewerker eigenlijk recht op heeft. De km registratie zorgt ervoor dat je medewerkers geen misbruik kunnen maken van de bedrijfswagen of auto van de zaak. Het is altijd verstandig om te kiezen voor een systeem dat de kilometers automatisch bijhoudt, zodat de medewerker niet zelf de gegevens in kan vullen. Er is altijd een kans dat de gegevens niet goed worden ingevoerd.

https://www.routevision.nl/toepassingen/kilometerregistratie

Insig

Je hebt de leeftijd ervoor en hebt er ook al voor gespaard en dan is het eindelijk zo ver, je kunt op zoek naar een rijschool waar je je thuis zult voelen en dat zul je zeker bij deze autorijschool Utrecht. Ben je van plan om bij ons te komen lessen dan kun je altijd een gratis proefles aanvragen. Een gratis proefles? Jazeker dat vinden wij van rijschool Utrecht gewoon, want jij als lesklant moet zeker weten of er een klik is met je toekomstige instructeur.

 

Welke rijbewijzen kan je halen bij rijschool Utrecht?

Bij rijschool Utrecht zul je of je nou gaat lessen in de auto, de motor of de bromfiets altijd dezelfde instructeur krijgen en hetzelfde vervoermiddel, zodat jullie samen de mooie weg kunnen bewandelen van het leren naar het examen toe. Het behalen van je rijbewijs is een flinke investering die veel geld kost en daarom heeft rijschool Utrecht speciaal voor de studenten die ook heel graag een rijbewijs willen een mooie actie waarbij je voor de eerste tien lessen maar 29 euro per les betaald. Een veel gestelde vraag bij rijschool Utrecht is: hoeveel lessen heb ik nodig. Dat is geheel afhankelijk van hoeveel ervaring je hebt. Natuurlijk wil iedereen zo snel mogelijk zijn rijbewijs halen, maar er zijn echt wel een flink aantal lessen nodig om ervaring op te doen. Tot ziens bij rijschool Utrecht.

Hoeveel lessen moet je volgen bij Rijschool Utrecht?

Hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen is heel lastig om te zeggen, want voor iemand die geheel onervaren is, kun je ongeveer wel denken aan 35 lessen, zegt de rijinstructeur van rijschool Utrecht. Maar, zegt hij erbij, dat is ook geheel afhankelijk van hoe snel dat iemand leert, want ook zeer onervaren mensen kunnen het rijbewijs snel behalen, puur omdat zij alle handelingen heel snel onder de knie krijgen. Over het geheel genomen is het gemiddeld aantal lessen totdat iemand zijn rijbewijs heeft gehaald tussen de twintig en dertig lessen.

 

Rijles in Utrecht

Bij rijschool Utrecht is het ook mogelijk om meerdere uren achter elkaar te lessen. Je zit dan langer in de auto en kunt hierdoor ook wat verder weg gaan zodat je steeds nieuwe wegen leert kennen, wat heel erg goed is voor je ervaring met het rijden. Daarom hebben wij een mooi pakket samen gesteld waarbij je extra korting krijgt op het aantal lessen dat het pakket bied. Mocht je door dit alles nog niet helemaal zeker zijn, dan hebben wij voor jou nog een mooie klapper, want bij rijschool Utrecht is een proefles helemaal gratis en voor niets. Tijdens deze gratis les kan je rijinstructeur een goed beeld van je krijgen hoe je rijdt.

http://rijschoolutrecht.nl/

Insig

Waar vind je naast de goedkope rijschool Amsterdam, Rijschool Oppertopper, nog een rijschool met een hoog slagingspercentage, waar geen wachttijden zijn, waar je een vaste instructeur en auto hebt en waar je zelfs in termijnen mag betalen. Precies, nergens, want dat is de kracht van de goedkope rijschool Amsterdam waar iedereen terecht kan en die een enorm aanbod heeft in de verschillende pakketten voor het lessen in een auto, op de motor of voor je bromfiets. Vanaf je zestiende levensjaar mag je beginnen met bromfietsrijles en het is dan handig om een aantal maanden eerder te beginnen met het therorie gedeelte van de bromfiets. Deze lessen worden ook gegeven bij goedkope rijschool Amsterdam. Vooral in de stad is het heel erg handig om te mogen rijden met een bromfiets omdat je overal snel tussendoor kunt en altijd overal wel een parkeerplaats kunt vinden. Goedkope rijschool Amsterdam spring daar ook op in door de mogelijkheid te geven voor een spoedopleiding waarbij je binnen een aantal dagen in het bezit kunt komen van je bromfietscertificaat, mits je al in het bezit bent van het certificaat van de theorie voor de bromfiets. Het leuke is, verteld goedkope rijschool Amsterdam, dat je met een bromfietscertificaat ook in een brommobiel mag rijden en deze kleine auto’s zijn erg geliefd voor in de stad.

Rijschool Oppertopper is één van de goedkoopste rijscholen van Amsterdam

Goedkope rijschool Amsterdam onderscheidt zich van andere rijscholen door verschillende lesbundels en lespakketten aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen die zeer geschikt zijn voor diegenen die zelf hun pakket willen samen stellen en niet ineens zoveel geld op kunnen hoesten. Wanneer je bij goedkope rijschool Amsterdam kiest voor een bepaalde bundel, kan de korting op een rijles al heel snel oplopen. Vraag eens een proefles aan voor 25 euro en dan maak je bovendien meteen kennis met je rijinstructeur en met de auto waar je tijdens je opleiding in gaat rijden. Een proefles bij goedkope rijschool Amsterdam is meestal aan het begin of aan het einde van de dag en je zult hiervoor worden opgehaald en weer worden terug gebracht, zo zijn wij ook voor een proefles. Wanneer je het prettig vindt kun je op een gegeven moment een tussentijdse toets aanvragen in overleg met je rijinstructeur, want alleen hij kan zeggen of je daar voldoende kennis voor hebt. De tussentijdse toets wordt door een examinator afgelegd en duur ongeveer een half uur en hierbij zal altijd je rijinstructeur van goedkope rijschool Amsterdam mee gaan en door deze toets kan deze ook zien wat er goed gaat en waar nog wat aan gewerkt moet worden.

http://rijschooloppertopper.nl/rijschool-amsterdam/

Insig

Een ongeluk zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen zeker wanneer het om uw auto gaat, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk weer is opgelost en dat doen wij van autoschade Winterswijk snel en efficiënt voor u. Bij autoschade Winterswijk bent u als eigenaar van de auto onze klant en niet de verzekeraar, want wij handelen de schade volledig af in uw opdracht. Soms is het zo dat er schade aan uw auto is aangebracht maar dat deze schade niet te claimen is bij iemand en zal er een beroep op uw eigen verzekeraar moeten worden gedaan. Autoschade Winterswijk regelt dit graag voor u, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Het is helaas zo dat wanneer de schade aan uw auto moet worden hersteld u uw auto een aantal dagen niet kunt gebruiken. Maar geen nood bij autoschade Winterswijk hebben wij altijd vervangend vervoer klaar staan en zullen er voor zorgen dat u een veilige en betrouwbare leenauto van ons krijgt zolang de herstelwerkzaamheden aan uw auto duurt. En ondertussen zullen onze goed opgeleide vakmensen met hun productkennis druk bezig zijn met het herstellen van de schade aan uw auto, zodat deze zo snel mogelijk weer bij u als eigenaar kan zijn.

Hulp bij autoschade in Winterswijk

Bij gladheid is het altijd goed oppassen met de auto, want je auto kan zo in de slip raken en dan staat daar ineens een paaltje dat je niet meer kunt ontwijken, een flinke kras op de auto of nog meer is dan vaak het gevolg en wij van autoschade Winterswijk zijn er dan om de schade aan uw auto zo snel mogelijk weer te herstellen. Krijgt u door sneeuw, slecht zicht of geen voorrang een aanrijding met een andere auto dan geeft autoschade Winterswijk aan dat u, nadat u heeft gekeken of er een letsel is bij een van de betrokkene, zo snel mogelijk samen met de tegenpartij het Europees Schadeformulier in te vullen en daarna melding te maken bij uw verzekeringsmaatschappij. In aansluiting daarop neemt u contact op met autoschade Winterswijk en vanaf daar zullen wij u alles uit handen nemen en verder alles regelen met de verzekering en voor u zorgen we natuurlijk voor vervangend vervoer tijdens de herstelwerkzaamheden. Het is dus erg belangrijk om altijd een Europees schadeformulier in uw auto te hebben liggen of bij u te hebben in uw mapje met uw autopapieren. Maak met de tegenpartij nooit een afspraak over de schade en neem indien mogelijk foto’s van de schade met uw smartphone. Autoschade Winterswijk zal met zijn ervaren vakmensen ervoor zorgen dat de schade volledig zal worden hersteld.

http://www.carcaregroenlo.nl/autoschade-winterswijk.html