Een bestelauto leasen, is dat niet gewoon de oplossing die je zoekt als ondernemer? Het is immers zo dat je op deze manier heel veel voordelen kunt boeken. Je weet bijvoorbeeld altijd precies waar je aan toe bent. Dit spreek je immers voorafgaand aan de lease met de leasemaatschappij af. Het gaat om een vast maandelijks bedrag gedurende de leaseperiode en daar zit vaak alles in behalve de brandstof. Zo weet je dus ook altijd zeker dat er direct hulp komt wanneer je met schade of andere problemen zit. Zoals er dus ook altijd vervangend vervoer voor je is.

Veel variatie met een bedrijfswagen leasen of een bedrijfsauto leasen 

Wat vooral belangrijk is om te weten is dat er veel variatie is op het gebied van bestelauto’s. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de kleinere combomodellen, maar ook de wat grotere minibusjes kunnen goed dienstdoen als bestelauto. Het hangt in grote mate samen met de werkzaamheden die je doet welke auto het best bij jou en jouw organisatie past. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheden die geboden worden met betrekking tot inbouw. Dit is immers bijvoorbeeld voor aannemers en bezorgdiensten een belangrijke factor die meeweegt. Hoe meer de auto kan worden ingericht naar eigen wensen, hoe beter dat eigenlijk is.

De leaseperiode

Het grote voordeel van het leasen van een auto is dat je aan het einde van elke periode weer nieuwe mogelijkheden hebt. Zo kan je dus bijvoorbeeld altijd aan het einde van het contract weer in een geheel nieuwe auto gaan rijden. Je kunt er echter ook voor kiezen om de periode te verlengen. Ook zijn er leasevormen waarbij een optie tot koop aan het einde van het contract geboden wordt. Welke vorm je ook kiest, je bent er in ieder geval altijd zeker van dat je niet te duur uit bent. Je hoeft immers geen volledige investering te doen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Je bedrijfswagen is het visitekaartje van je bedrijf. Als je ermee komt voorrijden zal een klant zijn conclusie trekken. Rijd je in een oude afgetrapte auto dan zal dit geen goede reclame zijn voor je onderneming. Een glanzende nieuwe bedrijfswagen leasen is dan ook een goede zet om reclame voor je bedrijf te maken. Je kunt een bedrijfswagen uiteraard laten voorzien van belettering. Je bedrijfsnaam, logo, telefoonnummer en website kun je op de auto laten zetten. Zo maak je ook als je onderweg bent reclame voor je bedrijf en dat kan heel goed extra klanten opleveren.

Geen zorgen meer over de kosten

Wanneer je ervoor kiest om je bedrijfswagen te leasen betaal je een vast bedrag per maand gedurende de overeengekomen contractperiode. Hoe lang die loopt bepaal je in overleg met de leasemaatschappij. Meestal loopt een leasecontract voor een bedrijfsauto wat langer dan voor een personenauto. Denk aan een gemiddelde looptijd van 4 jaar. Ook wordt vaak een hoger aantal kilometers afgesproken. Als je dagelijks op de weg zit red je het immer niet met 10.000 kilometer per jaar. Dan moet er soms wel een nulletje bij. Een kilometeroverschrijding wordt extra in rekening gebracht dus denk hier goed over na bij het afsluiten van het contract.

Heeft volkswagen caddy leasen ook nadelen?

Eigenlijk zijn er maar heel weinig nadelen aan leasen. Het enige nadeel is dat het formeel niet ‘jouw’ auto is. De leasemaatschappij blijft eigenaar. Maar verder voelt het voor veel mensen die een bedrijfswagen leasen wel alsof het hun eigen auto is. Hij wordt net zo gekoesterd en gepoetst als wanneer ze hem zelf hadden gekocht. En waarom ook niet, het is en blijft het visitekaartje van je bedrijf en daar ben je zuinig op. Want je visitekaartje bepaalt het beeld dat klanten en mogelijk toekomstige klanten van je hebben als ondernemer.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Ben je net gestart als zzp’er? Dan heb je behoorlijk wat dingen om te regelen. Je moet je inschrijven bij de Kamer van Koophandel, een zakelijke rekening openen, je website in orde maken, visitekaartjes laten drukken en waarschijnlijk ook nog werkruimte regelen. Om maar een paar dingen te noemen. Heb je voor het uitoefenen van je werk ook vervoer nodig? Dan komt er ook nog eens de vraag bij hoe je aan een auto komt. Voor wie geen kapitaal heeft om zelf een nieuwe auto te kopen is zakelijk leasen zzp oplossing nummer 1. 

Voordelen van zakelijk leasen voor zzp’ers

Als beginnend ondernemer wordt je overspoeld met noodzakelijke investeringen. Van inschrijvingskosten bij de KvK tot een hostingpakket. En van een nieuwe computer tot misschien wel bedrijfshuisvesting. Als zzp’er heb je dan weliswaar geen personeelskosten, maar de overige uitgaven kunnen toch een flink gat slaan in je beschikbare financiën. Gelukkig brengt zakelijk leasen zzp’ers heel veel voordelen. Zo blijft bij operational lease de auto eigendom van de leasemaatschappij en komt dus niet op jouw balans. Daarnaast hoef je zelf niet ineens een grote investering te doen en weet je precies wat je iedere maand aan kosten kwijt bent. Wel zo overzichtelijk.

Bijtelling bij privégebruik

Dat zakelijk leasen zzp’ers veel geld kan besparen, is wel duidelijk. Maar gelukkig wil een auto van de zaak niet zeggen, dat je hem niet privé kunt gebruiken. Je moet alleen wel rekening houden met een fiscale bijtelling. Deze kosten heb je uiteraard niet als de auto jouw eigendom is, maar in dat geval draai je dan wel weer op voor alle extra kosten zoals reparaties, onderhoud en schade. Bovendien kun je alleen bij zakelijk leasen zzp voordelen gebruiken in je belastingaangifte zoals een startersaftrek en een investeringsaftrek. Vaak weegt een kleine bijtelling daar niet tegenop.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Als je thuis een wasmachine hebt en moet onderzoeken of deze nog wel goed werkt, kun je ervoor kiezen om een professional te laten komen naar je woning in Utrecht. Het is erg belangrijk dat je wel rekening houdt dat je dit door een echte witgoed reparateur laat doen. Je wilt toch niet dat je apparaten kortsluiten? Bel daarom direct met wasmachine reparatie (Utrecht). Ook als je van mening bent dat een nieuwe wasmachine kopen goedkoper is heb je het vaak mis. Want wasmachine reparaties zijn goedkoper dan je denkt, zo betaal je namelijk geen voorrijkosten en zijn de onderdelen die je direct bij de witgoed monteur kunt kopen erg betaalbaar.

In sommige gevallen is het wel zo dat je toch beter een nieuwe wasmachine kunt kopen, nadat de monteur de storingsdiagnose heeft uitgevoerd zal hij je eerlijk vertellen of de wasmachine repareren wel een verstandige keuzes is, bij https://www.wasmachineutrecht.nl ben je in ieder geval zeker van een eerlijke prijsopgave. Je wilt toch niet teveel betalen aan een oude wasmachine?

Waarom je toch voor witgoed reparatie Utrecht zou moeten kiezen?

Helaas komt het vaak voor, er zijn bedrijven die niet helemaal eerlijk werken hoge reparatiekosten in rekening brengen, bij dit bedrijf hoef je daar geen zorgen over te maken. De monteurs zijn ervaren experts en repareren

  • Wasmachines
  • Vaatwassers
  • Koelkasten en meer!

Als je direct contact wilt hebben met een monteur kun je gewoon het algemene telefoonnummer bellen, het bedrijf is goed bereikbaar en zal je snel te woord staan. Het enige wat je moet doen is naar de website gaan en het online formulier invullen, je zult binnen enkele uren telefonisch contact krijgen met een monteur die jou kan vertellen waar het probleem aan ligt en je gratis advies geven. 

Het prachtige eiland Curaçao biedt meer dan alleen prachtige stranden met een heldere azuurblauwe zee. Dit eiland is 444m2 groot, pakweg 3 x Tessel. Op Curaçao valt er voor iedereen genoeg leuks te beleven. Kies voor een ontspannen vakantie of avontuurlijke reis. Een auto geeft de mogelijkheid het hele eiland te verkennen. Op vakantie in Curaçao met de auto is ontzettend leuk voor iedereen. Bezoek Willemstad, de grotten van Hato of de bijzondere St. Willibrodus kerk. Parelwitte stranden zijn er overal te vinden. De mooiste baaien zijn er te vinden bij Piscadera en Westpunt. Geniet van een ontspannen vakantie in combinatie met avontuur of het bezoeken van culturele hoogstandjes. Voor duiken is Curaçao één van de meest geschikte locaties ter wereld. Op dit eiland zal men zich geen moment hoeven te vervelen. 

 Bezoek de bekendste stranden Port Marie, Casa Bau, Jan Thiel of Mambo in curacao met de auto. Ontspannen aan het strand zitten is leuk maar er valt veel meer te doen. Bezoek steden om uitgebreid te eten of te winkelen. In de nacht gaat het bruisende nachtleven tot in de late uurtjes door. Geniet van de leukste en gezelligste plaatsen om op stap te gaan. Een vakantie met een auto is erg gemakkelijk. Een auto huren kan al erg voordelig in Curaçao. De bekendste plaats van Curaçao is het kleurrijke Willemstad. De bekendste stadswijken zijn Ostrobanda en Punda. Deze wijken zijn aan elkaar verbonden door de Pontjesbrug. Punda is een autovrij deel waar erg goed kan worden gewinkeld. Geniet van de meest authentieke en bijzondere locaties. Otrabanda is een prachtig deel van Willemstad dat heel anders is als Punda. Hier zijn veel meer kleine straatjes en steegjes te vinden. Bezoek hier het plein Plaza Brion, Fort Fifford of Kura Hulanda Museum.

De afgelopen 20 jaar is het aantal dodelijke auto ongelukken in Nederland gehalveerd. Dit komt doordat de technologie op alle vlakken aanzienlijk snel ontwikkeld. Zo zijn er ook veel manieren bedacht wat het besturen van een auto makkelijker maakt. In dit artikel worden 2 van deze tools besproken.

Vaak sta je er niet bij stil als je gaat autorijden dat dit veel van je vraagt. Dit leidt dan ook vaak tot gevolgen. Tijdens het autorijden moet je op alles om je heen opletten en veel taken tegelijk uitvoeren. Om een van deze taken uit handen te nemen is cruise control verzonnen. Dit is een snelheidsregelaar. Bijvoorbeeld als je op de snelweg rijdt kun je met een knop de cruise control aanzetten en dan blijft de auto rijden in een constante snelheid zonder dat het gaspedaal voortdurend moet worden ingedrukt. Dit zorgt ervoor dat de bestuurder iets meer kan ontspannen en meer aandacht heeft om op te letten wat de andere weggebruikers om zich heen aan het doen zijn. Ook bestaat er adaptieve cruise control. Dit is eenzelfde systeem, alleen bijkomend wordt de snelheid van de auto aangepast aan de snelheid van de voorgaande auto.

Bij eerder genoemde ontwikkelingen hoort ook de achteruitrijcamera. Zoals het woord al duidelijk maakt is dit een camera die wordt gebruikt bij het achteruit rijden. Bijvoorbeeld bij inparkeren is het in sommige omgevingen lastig om precies te zien wat er achter de auto allemaal aanwezig is. De camera filmt de situatie aan de achterkant van de auto en geeft dit weer op een schermpje op het dashboard. Dit vergroot het zicht van de bestuurder enorm. Zo kunnen er minder ongelukken plaatsvinden doordat de bestuurder bijvoorbeeld ineens een aankomende fietser aan kan zien komen doordat hij een duidelijk beeld van de omgeving heeft. De achteruitrijcamera monteren is niet lastig. Het kan op elk voertuig op elke plaats worden bevestigd.

Dus schroom niet om gebruik te maken van deze handige tools, want het zorgt voor een hoop gemak achter het stuur.

 

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Natuurlijk is het belangrijk om te blijven leren. Ontwikkelingen in de autobranche gaan steeds sneller. Als garage wil je natuurlijk nooit ‘nee’ verkopen. Om up to date te blijven zijn opleidingen noodzakelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de komst van de elektrische auto en ‘connected cars’. Hierdoor zullen auto’s met een klassieke verbrandingsmotor langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. Deze ontwikkelingen beïnvloeden daarom ook het bestaan van de autogarage. De juiste scholing kan daarbij helpen. Met goed geschoolde medewerkers kun je alle diagnoses en reparaties voortaan zelf uitvoeren. Zo kun je makkelijk nieuwe klanten voor je winnen. Met een automotive opleiding blijf je up to date over de technieken van nu. Aanhaken, bijblijven en opschakelen. Houd je werk uitdagend en afwisselend en leer complexe reparaties zelf uit te voeren, zodat je geen klanten meer hoeft door te verwijzen. Ook kan er veel winst behaald worden als het inzichtelijk wordt hoe de processen nu lopen en hoe deze sneller kunnen. Meer weten over hoe een opleiding automonteur kan bijdragen? Lees dan snel verder.

Waarom kennis zo belangrijk is in de automotive sector

De automotive sector ontwikkelt zich in rap tempo. Wees klaar voor de nieuwe klant en zorg dus ook dat je deze klanten kunt behouden. Iedereen kan blijven leren, jong of oud. Je hebt natuurlijk zelf in hand op welk tempo je blijft leren. Ben je leergierig? Vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen? Trainingen zijn essentieel. Je kunt je verbazen over hoe snel je nieuwe dingen kunt leren. Huidige kennis op mechanisch gebied zal steeds meer plaats moeten maken voor kennis en vaardigheden op het gebied van elektronica. Dit geldt voor diagnose, onderhoud en reparatie. Daarnaast moeten monteurs zich verdiepen in zaken als hoogspanningstechnologie. Een High Voltage systeem vraagt namelijk om specialistische kennis. Deze kennis doe je natuurlijk niet uit jezelf op. Als garagebedrijf wil je zo goed mogelijk op alle ontwikkelingen inspelen. Daarom zijn gespecialiseerde trainingen een must in de automotive sector. Waar er in 2015 nog ‘maar’ zo’n 90.000 elektrische voertuigen rondreden, is dit aantal in 2017 gestegen naar zo’n 122.000. Je ziet dus wel hoe belangrijk kennis is in deze tijd.

Workshops voor relevante praktijkervaring

Wil je geen hele opleidingen volgen maar wel meer kennis opdoen over een specifiek aspect van automotive? Dan zijn workshops misschien wel interessant. Net even wat meer kennis opdoen en dieper ingaan op een specifiek onderdeel. Workshops zijn online- en praktijkgericht, een combinatie die balans geeft in het leertraject. Je kunt efficiënt workshops kiezen die aansluiten bij je wensen. Een workshop Hybride en Elektrische Auto is bijvoorbeeld zeer effectief om up to date te blijven over de laatste innovaties. Of een workshop Diagnose en reparatie aan roetfiltersystemen. Je leert hoe er problemen ontstaan met roetfilters en hoe je deze kunt oplossen. Workshops zijn zeer effectief. Je leert hoe je problemen kunt oplossen in een zeer korte tijd. Door online kennis op te doen tijdens de workshop, kun je het snel toepassen in de praktijk. Dit leidt tot relevante praktijkervaring in een korte tijd. Ook neemt ook de productiviteit toe. Door de juiste kennis kunnen werknemers meteen aan de slag.

Meer omzet behalen door middel van een garagebedrijf opleiding

Het is in deze tijd lastig voor garagehouders om het hoofd boven water te houden. Nieuwe ontwikkelingen in automotive-land spelen een grote rol bij de omzetdaling. Veel garagehouders weten niet goed hoe ze hierop in moeten spelen. Zonde! Hier liggen juist veel kansen om je te onderscheiden van de concurrentie. Opleidingen voor werknemers kosten in eerste instantie natuurlijk geld. Het is belangrijk om dit te zien als een investering. Deze scholingen betalen zich vaak na een paar maanden al terug. Dit is dan vaak snel en duidelijk terugzien in de omzetcijfers. Bovendien profiteer je als bedrijf van een goed imago op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding op het gebied van hybride- en elektrotechnieken. Hier liggen veel kansen. Uit onderzoek van de ministeries van Onderwijs en van Sociale Zaken en Werkgelegenheid blijkt dat studerende werknemers meer tevreden zijn en bijdragen aan een goede sfeer binnen het bedrijf. Wanneer je kiest voor een onafhankelijk instituut, ben je aan het juiste adres voor alle automotive kennis.

Klaar zijn voor nieuwe technieken en klaar zijn voor de nieuwe klant. Het is essentieel om de omzet in je organisatie te vergroten. Door de snelle ontwikkelingen in de automotive branche is het essentieel om te blijven leren. Zowel voor de werknemers als voor het management. Een management opleiding garage is net zo belangrijk als opleidingen voor monteurs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Timemanagement? Of een cursus Klantrelatiebeheer? Als je slim wil inspelen op deze ontwikkelingen en de concurrent voor wil zijn, is het belangrijk om als garagehouder opleidingen aan te bieden. Het vergroten van kennis is een juiste investering. Benieuwd naar deze verschillende opleiding en wat deze te bieden hebben? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

https://automotiveacademy.nl/

Hoe ziet de km registratie er voor medewerkers uit? Als je een onderneming hebt, dan kan het zijn dat je medewerkers een auto van de zaak of een bedrijfswagen hebben omdat ze vaak naar afspraken moeten gaan. In dat geval zullen zij de km registratie bij moeten houden. Deze informatie is voor jou ook van belang, aangezien jij daar ook deels verantwoordelijk voor bent als werkgever. Voor de km registratie kun je meerdere methoden en systemen gebruiken. Uiteraard laat je iedereen met hetzelfde systeem of met dezelfde methode werken om de kans op fouten zoveel mogelijk te verkleinen. Als je veel medewerkers hebt, dan wordt de kans op fouten automatisch groter. Je kan dus het beste kiezen voor een systeem of voor een app. Het fijne van zo’n systeem of app is dat de gegevens automatisch bijgehouden worden en dat een systeem of app erg nauwkeurig is. De kans op fouten is dus vrijwel nihil. Ook bespaart zo’n systeem of app erg veel tijd. De medewerkers hoeven dan niet zelf de km registratie uit te voeren, maar zij hoeven daar helemaal niet over na te denken en ze hoeven er geen tijd aan te besteden. Zo hebben zij meer tijd om zich op hun werk te richten. 

Welke bedrijven kiezen ervoor om met de km registratie te werken?

Alle bedrijven die medewerkers een auto van de zaak geven of laten rijden in een bedrijfswagen zullen gebruik moeten maken van de km registratie. Dit is niet alleen een verplichting van de Belastingdienst, maar je kan ook zien of medewerkers geen onterecht gebruik maken van een bedrijfswagen. Er is namelijk altijd een kleine kans dat een medewerker de auto van de zaak niet alleen gebruikt voor zakelijke afspraken, maar ook voor privézaken. Als jij als werkgever geen bijtelling betaalt voor de bedrijfswagen of auto, dan zal jij een fikse boete moeten betalen. Daarnaast voorkomt de km registratie dat een medewerker meer kilometers opschrijft dan dat hij of zij daadwerkelijk gereden heeft. Jij als werkgever zal namelijk de brandstof of de reiskosten betalen. Je wil natuurlijk  niet dat je meer geld betaalt dan waar de medewerker eigenlijk recht op heeft. De km registratie zorgt ervoor dat je medewerkers geen misbruik kunnen maken van de bedrijfswagen of auto van de zaak. Het is altijd verstandig om te kiezen voor een systeem dat de kilometers automatisch bijhoudt, zodat de medewerker niet zelf de gegevens in kan vullen. Er is altijd een kans dat de gegevens niet goed worden ingevoerd.

https://www.routevision.nl/toepassingen/kilometerregistratie

Hoe een goede garage bedrijf opleiding ook jouw garage kan verbeteren

Natuurlijk is het belangrijk om te blijven leren. Ontwikkelingen in de autobranche gaan steeds sneller. Als garage wil je natuurlijk nooit ‘nee’ verkopen. Om up to date te blijven zijn opleidingen noodzakelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de komst van de elektrische auto en ‘connected cars’. Hierdoor zullen auto’s met een klassieke verbrandingsmotor langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. Deze ontwikkelingen beïnvloeden daarom ook het bestaan van de autogarage. De juiste scholing kan daarbij helpen. Met goed geschoolde medewerkers kun je alle diagnoses en reparaties voortaan zelf uitvoeren. Zo kun je makkelijk nieuwe klanten voor je winnen. Met een garage bedrijf opleiding blijf je up to date over  de technieken van nu. Aanhaken, bijblijven en opschakelen. Houd je werk uitdagend en afwisselend en leer complexe reparaties zelf uit te voeren, zodat je geen klanten meer hoeft door te verwijzen. Ook kan er veel winst behaald worden als het inzichtelijk wordt hoe de processen nu lopen en hoe deze sneller kunnen. Meer weten over hoe een garage bedrijf opleiding kan bijdragen? Lees dan snel verder.

Hoe goede bedrijfsprocessen bijdragen aan meer structuur

Bedrijfsprocessen moeten ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Deze processen bestaan vaak uit ongeschreven regels. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de planning en vooral voor de uitvoerende taken van een automonteur. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Hoe kun je nou je bedrijfsprocessen optimaliseren? Begin bij het analyseren van de huidige bedrijfsprocessen en maak een plan voor structurele veranderingen. Dit is belangrijk om inzicht te krijgen wie, welke verantwoordelijkheden heeft binnen het bedrijf. Stel een duidelijk plan op en bespreek dit met alle medewerkers. Dit zorgt niet alleen voor rust onder de werknemers, maar draagt ook bij aan een betere samenwerking. Het is dus belangrijk dat er een goede samenwerking ontstaat tussen leidinggevenden en werknemers. Ook is het belangrijk dat je als leidinggevende beschikt over goede communicatievaardigheden. Functionerings- en beoordelingsgesprekken is een onmisbaar instrument voor iedere onderneming met personeel. Het verbeteren van het functioneren van een medewerker draagt ook bij aan een betere samenwerking.

Meer omzet behalen door middel van een garagebedrijf opleiding

Het is in deze tijd lastig voor garagehouders om het hoofd boven water te houden. Nieuwe ontwikkelingen in automotive-land spelen een grote rol bij de omzetdaling. Veel garagehouders weten niet goed hoe ze hierop in moeten spelen. Zonde! Hier liggen juist veel kansen om je te onderscheiden van de concurrentie. Opleidingen voor werknemers kosten in eerste instantie natuurlijk geld. Het is belangrijk om dit te zien als een investering. Deze scholingen betalen zich vaak na een paar maanden al terug. Dit is dan vaak snel en duidelijk terugzien in de omzetcijfers. Bovendien profiteer je als bedrijf van een goed imago op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding op het gebied van hybride- en elektrotechnieken. Hier liggen veel kansen. Uit onderzoek van de ministeries van Onderwijs en van Sociale Zaken en Werkgelegenheid blijkt dat studerende werknemers meer tevreden zijn en bijdragen aan een goede sfeer binnen het bedrijf. Wanneer je kiest voor een onafhankelijk instituut, ben je aan het juiste adres voor alle automotive kennis.

Waarom kennis zo belangrijk is in de automotive sector

De automotive sector ontwikkelt zich in rap tempo. Wees klaar voor de nieuwe klant en zorg dus ook dat je deze klanten kunt behouden. Iedereen kan blijven leren, jong of oud. Je hebt natuurlijk zelf in hand op welk tempo je blijft leren. Ben je leergierig? Vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen? Trainingen zijn essentieel. Je kunt je verbazen over hoe snel je nieuwe dingen kunt leren. Huidige kennis op mechanisch gebied zal steeds meer plaats moeten maken voor kennis en vaardigheden op het gebied van elektronica. Dit geldt voor diagnose, onderhoud en reparatie. Daarnaast moeten monteurs zich verdiepen in zaken als hoogspanningstechnologie. Een High Voltage systeem vraagt namelijk om specialistische kennis. Deze kennis doe je natuurlijk niet uit jezelf op. Als garagebedrijf wil je zo goed mogelijk op alle ontwikkelingen inspelen. Daarom zijn gespecialiseerde trainingen een must in de automotive sector. Waar er in 2015 nog ‘maar’ zo’n 90.000 elektrische voertuigen rondreden, is dit aantal in 2017 gestegen naar zo’n 122.000. Je ziet dus wel hoe belangrijk kennis is in deze tijd.

Klaar zijn voor nieuwe technieken en klaar zijn voor de nieuwe klant. Het is essentieel om de omzet in je organisatie te vergroten. Door de snelle ontwikkelingen in de automotive branche is het essentieel om te blijven leren. Zowel voor de werknemers als voor het management. Een management opleiding garage is net zo belangrijk als opleidingen voor monteurs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Timemanagement? Of een cursus Klantrelatiebeheer? Als je slim wil inspelen op deze ontwikkelingen en de concurrent voor wil zijn, is het belangrijk om als garagehouder opleidingen aan te bieden. Het vergroten van kennis is een juiste investering. Benieuwd naar deze verschillende opleiding en wat deze te bieden hebben? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

https://automotiveacademy.nl/

Uw auto is total loss en u bent op zoek naar een auto inkoop bedrijf in de buurt van Rotterdam. Dan kiest u toch ook voor een echte specialist als Autosloperij De Zaag? Zij houden zich bezig met de inkoop van diverse auto’s met schade. Wanneer ze schadeauto inkopen, halen ze deze op en worden alle gegevens vastgelegd in ons databasesysteem. Hierbij moet u denken aan gegevens als: het bouwjaar, carrosserienummer, kilometerstand en nog veel meer. Op die manier weten ze precies welke auto’s en auto-onderdelen op voorraad zijn. Vervolgens worden de auto-onderdelen die bruikbaar zijn doorverkocht aan geïnteresseerden. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen in onze online voorraad.

Bij een auto inkoop bedrijf nabij Rotterdam kiest u voor kwaliteit

Als geïnteresseerd bent in de inkoop van een auto of onderdelen nabij Rotterdam, weet u hoe belangrijk het is dat bedrijven volgens de juiste regels werken. Dit kunt u zien doordat ze beschikken over bepaalde certificeringen en keurmerken. Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek kan u in dat geval uitstekend van dienst zijn. Zij houden zich aan de KWI ISO 9001:2008. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Daarnaast beschikken ze over de ARN Auto recycling Nederland en de Kwaliteits Zorg Demontage (KZD). Hierdoor weet u zeker dat uw auto op een vakkundige manier wordt gedemonteerd of dat de onderdelen die u koopt op de juiste manier worden gedemonteerd.

Ga langs bij de specialist in auto inkoop nabij Rotterdam voor deskundig advies

Naast dat de specialist zich bezighoudt met auto inkoop nabij Rotterdam, geeft deze ook advies over hoe u zelf de montage van uw nieuwe auto-onderdelen uitvoert. Denk bijvoorbeeld aan montageadvies over het plaatsten van aircompressoren, cilinderkoppen, handgeschakelde versnellingsbakken of een nieuwe motor. U kunt dit advies vertrouwen omdat zij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in de autodemontage branche. Hoe deze specialist voor auto inkoop nabij Rotterdam heet? Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Zij zijn gespecialiseerd in de autohandel, autodemontage en montage en beschikken over 13.000 vierkante meter met sloopauto’s van diverse automerken. Kiest u voor de onderdelen van een specialist?