INSIG
Dienstverlening

Altijd de juiste schuifdeursystemen

Soms is het fijn dat u een grotere ruimte kunt opdelen in meerdere kleine. Denk aan een kastruimte die u wilt creëren onder een schuin dak. Dit is thuis ideaal, maar ook op kantoor of in bijvoorbeeld zorginstellingen. U heeft dan niet alleen een deur van hout of een ander materiaal nodig, maar ook een goed werkend schuifdeursysteem. Deze systemen komen van BestFix B.V. uit Deventer. Zij importeren goede schuifdeursystemen direct uit de fabriek in Spanje. De systemen kunnen gebruikt worden in woningen, maar ook in hotels, bedrijven of zorginstellingen. De systemen zijn eenvoudig te gebruiken en zorgen ervoor dat u de deur jarenlang soepel kunt verschuiven. U kunt een standaard schuifdeursysteem kiezen, maar ook één met bijvoorbeeld een stopcontact of een lichtschakelaar. Er zijn dus veel mogelijkheden, en de prijzen zijn ook nog eens laag. Dit kan doordat er niet gewerkt wordt met tussenpersonen, die dus ook geen geld kosten.

Kies de schuifdeur die bij u past

De schuifdeursystemen van BestFix worden geleverd zonder deur. Dit heeft als voordeel dat je de houten schuifdeur zelf kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld een houten schuifdeur. Deze kun je eenvoudig bij de bouwmarkt kopen. De deuren met een holle kern zijn het goedkoopst. Deze deuren hebben vaak een honingraatstructuur, die extra sterk is. Deze kern wordt gemaakt van het goedkope, maar sterke karton of hardboard. Daaroverheen zit een stevige plaat van een voordelige houtsoort. Zo’n holle deur is voordelig, maar isoleert vaak niet goed. De temperatuur kan zo niet geregeld worden, maar dat geldt vooral voor geluid. Als je een beter isolerende deur wilt, kies dan voor een tubespaan deur.

Vraag om advies

Weet je niet welk schuifdeursysteem het best voor jouw situatie is en welke deur daarbij past? Vraag het dan aan de specialisten van BestFix Schuifdeursystemen. Zij informeren je over alle mogelijkheden en geven je advies. Op deze manier krijg je de houten schuifdeur die bij je past.