Alle neuzen dezelfde kant op dankzij het inzetten van business games

Waarom bent u geïnteresseerd in een van de business games van Eagle’s Flight? Wilt u met alle medewerkers een leuke dag beleven of zet u een business game gericht op een doel in? Wilt u bijvoorbeeld gemeenschappelijke focus en taal binnen uw team creëren of binnen elke afdeling alle neuzen dezelfde kant op krijgen? De business games zijn dus geschikt voor elk bedrijfsdoel. Uiteraard staat het hebben van plezier en interactie centraal. U leert uw collega’s op een andere manier kennen en werkt samen met collega’s waar u normaalgesproken niet mee samenwerkt. Bekijk de verschillende business games op de website van de specialist en plan uw volgende bedrijfsuitje in.

Keuze uit verschillende business games

Om het leerdoel wat u gesteld heeft te bereiken, is het belangrijk om de juiste business game te kiezen. Kiest u voor een relatief kleine training vanaf 8 personen, organiseert u een zakelijk event voor meer dan 100 personen of wilt u de business game op mbo-niveau uitvoeren? Het is allemaal mogelijk! Zodra u een business game gekozen heeft, stellen de specialisten een persoonlijk plan op. Om de business games een juiste invulling te geven, zal er antwoord gegeven moeten worden op de vragen: ‘Welke leerdoelen zijn er? En hoe worden die vervuld?’ Door relatief simpele ingrepen kunnen uw leerdoelen bereikt worden. Benieuwd? Maak dan een afspraak met Eagle’s Flight.

Wat zijn de mogelijkheden betreft het inzetten van business games?

Bent u op zoek naar een business game gericht op gedragscomponenten die relevant zijn bij onder andere sales, persoonlijke effectiviteit en het creëren van een winnaars mindset? Dan is de business game ‘Gold of the Desert Kings’ een goede optie. Wilt u een business game meer inzetten op gedragscomponenten die relevant zijn voor een betere samenwerking? Kies dan voor de business game ‘Promises, promises’. Zo zijn er voor allerlei leerdoelen verschillende business games. Dus bij wat voor bedrijf u ook werkzaam bent of wat de doelen ook zijn, er is altijd een geschikte business game. Eagle’s Flight vertelt u graag meer over de mogelijkheden.