Insig

Erg veel werknemers hebben last van stress, maar liefst 41% van de werknemers geeft aan dat werkstress als vanzelfsprekend wordt ervaren. Ook geeft 32% van de leidinggevenden aan dit te erkennen, blijkt uit de cijfers van het ministerie van Sociale Zaken. Vitaliteit is een erg belangrijk begrip in Nederland voor werkgevers en werknemers, maar door al die stress zullen veel werknemers deze vitaliteit niet hebben, daarom is validiteit carrierepoort erg belangrijk. Toch zijn er volgens Robert Epstein vier vaardigheden waardoor jij stress kunt vermijden. Deze vier vaardigheden zullen hier besproken worden. Klik hier voor meer informatie.

Ten eerste moet het risico van stress tijdig onderkent worden. Het is erg belangrijk om van tevoren stil te staan bij wat de komende dag, week of maand gaat brengen. Je kan schema’s en planningen maken, lukt je dit niet goed? Vraag dan anderen aan hulp. Door de planningen weet je precies wanneer je wat moet doen en schiet je niet opeens in de stress als je toch iets vergeten bent. Ten tweede moet je de bronnen van stress herkennen. Als je een planning maakt is het dan ook belangrijk dat je wanneer je afspraken inplant, dat je deze ook genoeg tijd geeft en dat deze elkaar niet overlappen. Stel altijd prioriteiten en de belangrijkste zaken gaan voor. Daarnaast is het ook belangrijk dat je werkruimte is opgeruimd, dit zorgt voor rust. Ten derde is het belangrijk om stressvolle gedachten om te buigen. Vaak denk je ‘wat als’ en ‘ja, maar’, dit moet je juist niet denken, want het komt altijd wel weer goed. Ten slotte moet je natuurlijk ontspannen. Zorg ervoor dat je niet altijd aan het werk bent, maar dat je ook de tijd neemt om even iets voor jezelf te doen, bijvoorbeeld een filmpje kijken of een boek lezen. Wil jij de vitaliteit weer terugkrijgen in je leven? Kijk dan eens op Carrierepoort.nl.

 

http://carrierepoort.nl/

Insig

Beddenzaak in Assen bezoeken voor echte comfort

Een goed bed is natuurlijk van erg groot belang. U brengt namelijk erg veel tijd op uw bed door, waardoor er uw bed vaak onbewust ook gaat slijten. Dit heeft u vaak niet door omdat u dit niet kunt zien, maar het is niet heel erg goed. Wanneer u slaapt op een oud bed kunt u namelijk rug en / of nek klachten krijgen, wat niet goed is voor uw gezondheid. Daarom is het van groot belang dat u af en toe eens een nieuw matras en / of bed haalt. Het kopen van een nieuw bed is nog geen gemakkelijke klus. Het assortiment is namelijk vaak heel erg breed, dit maakt het kiezen van het juiste bed erg lastig. Daarom is het ook van groot belang dat u weet wat voor bed u lekker vindt slapen en wat voor bed goed voor u is. Het kan namelijk zijn dat u bepaalde medische klachten heeft, waardoor het ene bed geschikter is voor u dan het andere bed. Het is ook mogelijk dat u wat minder mobiel bent. In dat geval is een elektrisch bed wel aan te raden. Tevens is het ook van groot belang om te weten waar u voorkeur ligt. Op deze manier kunt u namelijk het juiste bed uitzoeken bij de beddenzaak in Assen. Wanneer u het juiste bed heeft uitgezocht zult u heerlijke nachten doorslapen zonder wakker te worden. Tevens kan dit medische voordelen hebben. Door het brede assortiment is kiezen natuurlijk erg lastig, u kunt kiezen voor een iets harder bed of juist voor een iets zachter bed. Daarnaast ook belangrijk om het slaapritme van uw baby te ontdekken en die van u hierop af te stemmen. Tevens heeft u nog de keuze uit allerlei verschillende bed typen, denkt u maar eens aan een boxspring bed. De beddenzaak in Assen helpt u hier graag bij. 

Het bestellen van het juiste bed

Ten eerste is het  van groot belang om te kiezen voor een goede beddenzaak in Assen. Een zaak die erg professioneel is en die al jarenlang in het vak zit. Op deze manier is iedereen wie bij deze zaak werkt erg ervaren. De werknemers kunnen u overal mee helpen en dat is natuurlijk een groot voordeel. U kunt bij hen terecht met allerlei vragen. Tevens adviseren zij voor u het juiste bed, door hun ervaring weten zij hier namelijk erg veel vanaf.